Bibliotek

Notesblade til biblioteker Akrylholdere med notesblade til notater er blevet så stor en succes, at vi nu leverer til over halvdelen af alle Danmarks kommuners biblioteker.

Akrylholderne står rundt omkring på bibliotekernes skranker, ved computere og andre steder, så besøgende og personalet altid har noget at skrive på lige ved hånden og er en ekstra service, som er gratis at bruge for alle, der kommer på bibliotekerne.

Biblioteket er et sted, hvor man kan læse og lære, opleve og fordybe sig, mødes med andre, snakke, hygge sig og lytte til musik. Det er helt gratis at låne bøger, tidsskrifter, musik, film og spil og der er fri adgang til computere og internettet og derfor skal det også være gratis at bruge notesbladene.

På mange biblioteker er der også Borgerservice og gratis retshjælp. Bibliotekerne i Danmark besøges af 35 millioner personer om året. 75% af alle danskere bruger i gennemsnit biblioteket 6-7 gange om året.

Hvem kommer på bibliotekerne?
Kvinder kommer oftere end mænd. Personer med lang uddannelse kommer oftere end personer med kortere uddannelser. Personer med hjemmeboende børn kommer oftere end personer uden børn.
En fjerdedel af de besøgende er mellem 11 og 20 år. 60% af de studerende bruger bibliotekerne til studieformål.